Ulrika Nygren

leg. psykolog, partner Leap AB

En drivkraft hos mig är fascinationen inför och viljan att förstå människors komplexitet och kombinationen av det unika hos individen och det mänskligt gemensamma. Inom ramen för Leap Consulting Psychology vill jag kunna bidra till att människors unika bidrag kommer till sin rätt och att de kan verka i ett sammanhang de finner meningsfullt.

Genom Leaps verksamhet har jag möjlighet att ha den bredd i arbetet som jag trivs med och som jag upplever befruktar mitt arbete. Jag har en bakgrund inom det kliniska arbetet med barn och ungdomar och deras familjer, erfarenhet av miljöterapeutiskt arbete och kommunal konsultverksamhet. I flera år arbetade jag vid ett internationellt verksamt konsultföretag med personbedömningar, grupputveckling och coachning, och ansvarade där för utvecklingen av de testmetoder som på ett unikt sätt bidrar till en fördjupad förståelse av människan bakom rollen. Parallellt har jag bedrivit undervisning, på psykologprogrammet vid Stockholms universitet och inom andra organisationer.

Under tiden som psykolog har jag vidareutbildat mig i såväl psykoterapi, psykologisk diagnostik som organisationsfrågor. Jag är legitimerad psykoterapeut, specialist i klinisk barn- och ungdomspsykologi och har en pågående specialisering inom arbetslivets psykologi.

ulrika.nygren@leapcops.se0709 28 52 15
sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska